Om oss

Försäkra hem är en jämförelsesajt som jämför flera populära hemförsäkringar för att underlätta för dig inför ditt val. 

hus

Innehållsförteckning

Om försäkrahem.se

Försäkrahem.se är en jämförelsesajt om hemförsäkringar. Målet med sajten är att underlätta för dig som vill teckna en hemförsäkring för ditt hushåll. På sajten jämför vi flera populära hemförsäkringar och sammanfattar deras erbjudanden för att underlätta för dig inför ditt val. 

Sajten är enkel att använda och sammanfattar den information som kan vara bra att se över inför ditt val. På sajten har vi dessutom gjort en uppdelning beroende på vilket typ av boende som du vill försäkra. Allt för att du ska kunna navigera dig enkelt till den information som är relevant för dig och ditt hushåll. 

Sajten samlar även information som kan vara bra att tänka på inför ditt val och reder ut vanliga försäkringsbegrepp som kan vara bra att känna till. Vi publicerar även artiklar, nyheter och recensioner av flera populära hemförsäkringar på den svenska marknaden. 

För att sammanfatta vill vi på Försäkra hem underlätta och förenkla för dig som vill veta mer om hemförsäkringar genom att samla all information på ett och samma ställe. 

Sajten finansieras genom att använda partnerlänkar. Det innebär att vi får provision om du som använder vår tjänst tecknar en försäkring genom vissa av länkarna på vår webbplats. Det kostar inget extra för dig att teckna en försäkring genom våra partnerlänkar men det uppskattas av oss. 

Informationen på försäkrahem.se

Vi försöker hålla informationen på den här sajten så uppdaterad som möjligt och gör regelbundna kontroller för att säkerställa att informationen är korrekt. Vi rekommenderar dock alla att säkerställa de fullständiga aktuella villkoren och uppgifterna hos respektive försäkringsbolag. Om informationen på den här sajten avviker från den information som publicerats på försäkringsbolagens hemsidor är det alltid den informationen som står angiven på försäkringsbolagens hemsidor som gäller.

Jämförelserna som vi genomför på den här sajten är övergripande och inte anpassade för individens specifika behov och situationer. För att hitta den bästa hemförsäkringen för dig och ditt hushåll behöver du inkludera flera individuella faktorer som vi inte kan ta med i vår jämförelse. 

Se informationen på den här sajten som tankar, idéer, tips och exempel på hur du kan göra för att jämföra olika hemförsäkringar och inte som rådgivning eller personliga rekommendationer. Du måste alltid fatta dina egna beslut baserat på din situation, dina behov och preferenser och din inställning till försäkringar. 

Kontakt

Om du har några frågor eller synpunkter på det material som vi publicerar på sajten är du välkommen att kontakta oss på kontakt@försäkrahem.se. Vänligen observera att vi varken är ett försäkringsbolag eller en förmedlare av hemförsäkringar och kan således inte svara på frågor om din specifika försäkring.